Babacan'dan Erdoğan'a jet yanıt: 'Bir imza atın da enflasyonu düşürün'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik "Sen kimsin ya" sözlerine yanıt verdi. Babacan,  'Bir imza atın da enflasyonu düşürün' açıklamasında bulundu.

GÜNDEM 25.09.2022, 18:50
1
Babacan'dan Erdoğan'a jet yanıt: 'Bir imza atın da enflasyonu düşürün'
İstanbul Ticaret Odası 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Töreni’nde açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasında isim vermeden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı "Sen kimsin ya" diyerek hedef aldı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında, "Faizi 4,6'ya indirdik. Enflasyon 6,2'ye geldi. Bunu biz başardık, birileri değil. Şimdi bu neticenin üstünden kendine paye çıkarmaya çalışanlar yok değil, var. Ya sen kimsin? İmzayı atan kim, sen kimsin? Altı sıfırı Türk Lirası'ndan çıkaran bu Başbakan. Sen kimsin ya?" ifadelerini kullanmıştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Siirt mitinginden yanıt verdi. 
"Tam 4 yıldır bu ülkeyi tek imzayla yöneten siz değil misiniz? Şu anda seçime kadar tam yetkili yine siz değil misiniz? Sizsiniz'' diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''Tek imzayla aklınıza gelen her şeyi yapabiliyor musunuz? Madem keramet imzada. Şöyle bir imza atın da şu enflasyonu bir düşürüverin. 4 yıldır niye patlattınız bu enflasyonu? Fiyakalı bir imza atın da hayat pahalılığını bitiriverin bakalım" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı