Bahçeli'den kimyasal silah iddiası çıkışı: TTB kapatılmalı

MHP lideri Devlet Bahçeli Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın 'kimyasal silah' iddialarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "TTB kapatılmalıdır" dedi.

GÜNDEM 25.10.2022, 13:00 25.10.2022, 13:51
3
Bahçeli'den kimyasal silah iddiası çıkışı: TTB kapatılmalı

TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın 'kimyasal silah' iddialarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "TTB kapatılmalıdır" dedi.
TSK'nın kimyasal silah kullandığını şerefsizce dillendirenlere aldanacak hiç kimse yoktur. İşgal için bahaneler oluşturulduğu bilinen bir gerçektir. Türkiye'den bir Irak bir Suriye çıkarmak için ortam kollayanlar sömürge piyonlarıdır. Düşman safında toplananlar açıktadır. Hepsi de alçaktır. İP Başkanı'nın TTB'ye övgüleri hala hafızalarımızda. En son dehşet verici iftiraya nasıl bir yorum getireceği merak konusudur. Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. Teröristlere basamak olanlar, sözcülük yapanlar, su katılmamış teröristtir. Türk askerine aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunanlar kansızlardır. 23 Ekim 2022'de Almanya'nın Köln kentinde husumet oluşumu tarafından düzenlenen konferansta PKK, FETÖ ve yeminlik Türkiye düşmanları yine sahneye çıkmıştır.
TTB Başkanı da bu konferansta hapis cezası alanların hak ihlali uğradığını öne sürmüş, kimyasal silah yalanını da ardından dile getirmiştir. TTB'nin başkan ve yöneticileri, hakkında en ağır cezai işlemlerin temin edilerek bu birliğin kapısına kilit vurulmasını, bu kuruma mecburi üyelik şartının kaldırılmasını tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı birliğin başında Türk olamaz. Türk askerlerine hainlerin ağzıyla kimyasal silah çamuru atanları, mesela TTB Başkanı'nın Türk vatandaşlığından çıkarılması, vatansızlığa mahkum edilmesi akla en yatkın olanlardan birisidir. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı