Bahçeli ile Erdoğan arasında yeni çatlak!

Bahçeli ile Erdoğan arasında yeni çatlak ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TRT Yönetim Kurulu'na atadığı Hilal Kaplan'ı Bahçeli 'iftiracı' olarak tanımlamıştı.

GÜNDEM 15.07.2021, 15:10
14
Bahçeli ile Erdoğan arasında yeni çatlak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Hilal Kaplan'ın TRT Yönetim Kurulu'na atanması Cumhur İttifakı'nda yeni tartışma çıkardı. Hilal Kaplan için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "iftiracı" olarak ilan etmişti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimleri sürecinde kendisine ve partisine "iftira attığını" ileri sürerek 70 kişinin ismini yayınlamıştı. "Teşekkür Mesajı" adı altında Bahçeli tarafından yayınlanan açıklamada "Aşağıdaki isimleri yazılmış zevat-ı muteber (!) aylar süren yoğun ve yorucu bir iftira kampanyasından yüzlerinin akıyla çıktılar (!). Allah var ya, partimizi yılmadan kötülediler. Yüksünmeden ithamlarını sıraladılar. Yorulmaksızın MHP husumetini derinleştirdiler. Kendilerine çok şey borçluyuz (!). Yaptıklarını, yazdıklarını, yıktıklarını, yorumlarını hiç unutmayacağız" ifadeleri kullanılmıştı.
Bahçeli, isimlerini saydığı kişilerin "MHP'ye özel bir kin ve nefret duyduğunu" iddia etmiş ve şöyle devam ettmişti:
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıkladığı listede Sabah yazarı Hilal Kaplan da vardı.
"Sayısız iftiranıza teşekkür ederim. Hayret verici ithamlarınıza teşekkür ederim. Şaşırtan isnatlarınıza da teşekkür ederim. Sizin gibiler olmasa hakikat, haysiyet, doğruluk, adamlık, ahlak, insanlık nasıl seçilir, ayırt edici vasfını nasıl gösterirdi! Bu nedenle şükranlarımı sunuyorum, var olun diyorum. Ne yaptınızsa başaramadınız, nitekim Milliyetçi Hareket Partisi'ni yıkamadınız. Beyhude yere uğraşmayın, Türk Milletini durduramazsınız"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı