Bahçeli sustu, kahramanı konuştu: Ülkücü katili ülkücü olamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla serbest bırakılan Kürşad Yılmaz’dan suikasta kurban giden Sinan Ateş'e ilişkin açıklama geldi. Yılmaz, "Ülkücü katili ülkücü olamaz" dedi.

GÜNDEM 03.01.2023, 23:00
Bahçeli sustu, kahramanı konuştu: Ülkücü katili ülkücü olamaz
Ankara'da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından MHP lideri Bahçeli'den bugün açıklama bekleniyordu. Bugünkü konuşmasında Sinan Ateş ile ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınan MHP lideri Bahçeli'nin yerine 'kahramanımız' dediği ve suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ülkücü mafya lideri Kürşat Yılmaz, konuştu. Yılmaz, Sinan Ateş olayıyla ilgili "Ülkücü katili ülkücü olamaz" dedi.

Kürşat Yılmaz, sosyal medyadaki yazılı açıklamasında "Türk Silahlı kuvvetlerinde general bir zamanlar ülkü ocaklarında genel başkan olsalar da bu kurumlara sızmış FETÖ ajanlarıdır ancak" diyerek isim vermeden Sinan Ateş'in 'FETÖ ajanı' olduğunu söyledi.
Açıklamasında 'dava arkadaşlarına' mesaj da veren Yılmaz "Ve sizlere bu sisli havada tek mesajım; Lider-Teşkilat-Doktrin" dedi.
Yılmaz'ın açıklamasının tamamında şu ifadeler yer aldı:
''Bir şahlanış olacak. Kolay mı sanırsınız. Tarih küllerinden doğacak. Önümüzü mü açacaklar mı sanırsınız. Kırılacak zincirler, yıkılacak duvarlar. Tarih Türk’ü yazacak. Verilmeden mücadele galip mi gelinecek sanırsınız…
İşte batıl ile hakkın mücadelesi bin yıldır vardı, bugün yine karşı karşıyayız. 2023 yeni bir başlangıç yılı olacak. Türkiye’nin yükseliş sürecini engellemek isteyen istihbarat yapıları, tek tek adımlarını atıyor. Bu yüzden yaşanacaklara karşı uyanık olmak, birliktelik içinde vakur hareket etmek zorundayız.
Mensubiyet şuuru ile büyüdüğümüz, yetiştiğimiz Ülkü Ocakları, akabinde siyasi hayatımızı sürdürdüğümüz Milliyetçi Hareket Partimiz zan ve hizan altında bırakmaya çalışan sosyal medyada bir güruh söz konusudur.
Bizler bu teşkilatın evlatları olarak her zaman ve her daim nefesimizin yettiği son güne kadar liderimizin ve teşkilatlarımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Fitneye yer vermeden üstümüze kurulan oyunlara aldırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Yılmadan, yıkılmadan ve bir milim bükülmeden mücadelemizi sürdüreceğimizi kimse aklından çıkarmasın…

Mersin’de 17 Mart 2022 yılında 19 yaşında şehit edilen Adana Ülkü ocaklarına bağlı Emrullah Kaplan kardeşimiz unutulmamalıdır. Ülkücü katili ülkücü olamaz. Türk Silahlı kuvvetlerinde general bir zamanlar ülkü ocaklarında genel başkan olsalar da bu kurumlara sızmış FETÖ ajanlarıdır ancak.
O yüzden yarın ben ne yaptım dememek adına dava arkadaşlarıma mesajım nettir. CİA merkezli oyunların bir parçası olmamak, nereye hizmet ettiğini bilmeyen davranışlardan uzak durmak gerekir. Ve sizlere bu sisli havada tek mesajım; Lider-Teşkilat-Doktrin.''

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı