Bahçeli’den açık tehdit: CHP ve ortakları ya müebbet alırlar ya mermi

MHP lideri Bahçeli, bir mitingde yaptığı konuşmada CHP ve ittifak ortaklarına tehditkâr sözler sarf etti. Bahçeli "14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedirler" dedi.

GÜNDEM 06.05.2023, 22:05
4
Bahçeli’den açık tehdit: CHP ve ortakları ya müebbet alırlar ya mermi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yalova'da yaptığı seçim mitinginde Millet İttifakı'nı hedef alan bir konuşma yaptı. Bahçeli, ittifakın Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedeflediğini savundu ve CHP'nin ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklediğini söyledi. Bahçeli, "Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" diye de tehdit etti.
Bahçeli'nin konuşmasında özellikle terörle mücadele konusu ön plana çıktı. Bahçeli, CHP ve ittifak ortaklarının terörle mücadeleye karşı olduklarını iddia etti ve askerlerin geri çekileceğini, teröristlerin serbest bırakılacağını söyledi. Bahçeli, CHP'nin ittifak ortaklarıyla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracaklarını ve Afrin'i geri alacaklarını iddia etti.
Bahçeli'nin konuşması, özellikle CHP ve İYİ Parti'yi hedef almasıyla dikkat çekti. Bahçeli, CHP'nin terörle mücadeleye karşı olduğunu söylerken, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in konuya ilişkin bir açıklama yapmamasına da değindi. Bahçeli, zillet ittifakının Türkiye'nin karşısında mevzilenmiş olduğunu belirtirken, Türkiye'nin zillete müstahak olmadığını ifade etti.
Bahçeli'nin konuşması, seçim atmosferinde gerilimi artırdı. Özellikle terörle mücadele konusu, Türkiye'nin son yıllardaki en büyük sorunlarından biri olduğu için, konuşma önemli bir tartışma yarattı. MHP liderinin sert sözleri, diğer partilerin de tepkisine neden oldu. Ancak Bahçeli, konuşmasında söylediklerinin arkasında durduğunu ve Türkiye'nin güvenliği için mücadele edeceğini söyledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı