Bahçeli'den depremzedelere: Cumhur İttifakı’nı yarıda bırakamazsınız

MHP lideri Devlet Bahçeli, depremzedelere yapılan konutların teslim töreninde konuştu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nı yarıda bırakamazsınız" sözleriyle, ittifakın birlik ve beraberliği vurguladı.

GÜNDEM 22.04.2023, 22:55
3
Bahçeli'den depremzedelere: Cumhur İttifakı’nı yarıda bırakamazsınız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'te gerçekleşen köy evi anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı desteklemeleri çağrısında bulundu.
Selçuklu Devleti'nin bayrağındaki çift başlı kartalı örnek gösteren Bahçeli, "Daha büyük yürüyüşü başlatmak için çift başlı kartalı harekete geçirmelisiniz" dedi. Depremin yaralarını sardıklarını öne süren Bahçeli, depremzedelerden Cumhur İttifakı'nı yarıda bırakmamalarını istedi.
Meclis'te sayısal çoğunluğu ele geçirmenin önemine de değinen Bahçeli, "14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan, açık ara bir farkla Cumhurbaşkanı olmalıdır" şeklinde konuştu. Bahçeli, aday belirleyemeyen muhalefet partilerine de eleştiriler yönelterek, "2 ay 16 günde nelerin yapıldığını, nasıl gördüğünüzü her gelene anlatın" dedi.
Köy evlerinin depremzedelere teslim edilmesiyle ilgili olarak da, "Milletimizi tekrar ayağa kaldıran, moralini yükselten, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılayan, gelecek Türkiye'sinin güler yüzlü olmasına bugünden temeller atan bir Cumhur İttifakı'nı yarıda bırakamazsınız, estirdiği rüzgarı durduramazsınız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı