Son Dakika

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na bürokrat tepkisi: Süre doldu, ne oldu?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'bürokratlara yönelik mesajına 'İmamoğlu' üzerinden tepki gösterdi.

SİYASET 19.10.2021, 12:30
7
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na bürokrat tepkisi: Süre doldu, ne oldu?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu.
Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerdeki “Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. Kâmil akla gelmeniz için, Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır: 18 Ekim Pazartesi itibarıyla bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. ‘Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı ne yaptırılıyorsa pazartesi itibarıyla durun. Bu illegal paralel sistemlerden elinizi eteğini çekin.” sözlerine tepki gösterdi. 
MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik mesajını 'tehdit mesajı' ve 'vesayetçi bir yaklaşım' olarak yorumladı.
Devlet Bahçeli, konuşmasında Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenerek, "Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiye tehdit mesajı vesayetçi bir yaklaşımdır. Süre doldu, bir günde geçti. Sayın Kılıçdaroğlu ne oldu? Heyben doldu mu? Başın göğe erdi mi? Bu üslubun faili ateş olsa cürmü kadar yer yakacaktır." dedi.
Bahçeli, şöyle devam etti:
"Kılıçdaroğlu bürokrasiye değil İBB Başkanı'na kafa yormalıdır. Bu şahıs sadece boş zamanlarında belediye binası ve İstanbul'a uğradığını görüyoruz. Bu şahsın gezmediği gitmediği yer kalmamıştır. Sipariş bir senaryo devrededir. Bu şahıs neyi planlamaktadır? Birbirinize çalım atmak için fırsat kollayan curcuna ittifakına Türkiye teslim edilir mi?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı