Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na TOGG göndermesi: Şimdiden kuyruğa gir

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında CHP lideri TOGG göndermesinde bulundu. Bahçeli, "TOGG seri üretimine 2023'te başlıyor. Buna hazır ol. Şimdiden kuyruğa gir." dedi.

GÜNDEM 01.11.2022, 12:10
2
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na TOGG göndermesi: Şimdiden kuyruğa gir
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.  CHP lideri TOGG göndermesinde bulunan Bahçeli, "TOGG seri üretimine 2023'te başlıyor. Buna hazır ol. Şimdiden kuyruğa gir." dedi.
Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:
"Dengeli ve dirayetli siyasetimizle 2023'ün yol haritasını hazırlıyoruz. Sürekli faal halindeyiz. Siyasi faaliyetlerimizle sürekli arazide bulunuyoruz. Başarıyı hakeden bir irademiz. Başarıyla yükselecek bir ülkemiz olduğunu çok iyi biliyoruz. 85 milyon Türk vatandaşımızın tamanına el uzatıyoruz.
2023 yılında başarmanın dışında bir seçenek tanımıyoruz. Köylülerimizin her sorunu sorunumuz, her talepleri siyasi ahlakımıza emanettir. Hiç kimseyi öteki görmüyor ve ötekileştirmiyoruz. Bu ilhamla Türkiye'nin her yerindeyiz. Türkiye'yi doyuran vatandaşlarımıza ne yapsak azdır yetersizdir. Arka ayağı ile kulaklarını kaşıyan köylüleri bilemez. Yaparsa Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi yapar.
Yorulmamızı bekleyenler biliniz ki hayal kırıklığına uğrayacaktır. Durmayacağız, açık hava toplantısı halkalarımıza kasımda da devam edeceğiz."
Yılmamızı gözleyenler, vazgeçmemizi düşleyenler emin olunuz ki emeğin yerde kalmayacağını kesinlikle görüp yaşayacaklardır. Biz erik dalına basmıyoruz, boş sözlere kulak asmıyoruz.
Türk milleti adına 20. yüzyılın ilk çeyreğinde bir asırlık olaylar olmuştur. 1900 ile 1925 yılları tarihin akış hızının hiç olmadığı kadar yavaşladığı bir zaman aralığıdır. Bitmeyen savaşlar, dinmeyen kanamalar, azalmayan operasyonlar, ara vermeyen şer oyunları, çöken imparatorluk, kaybedilen topraklar bizim hazin gerçeklerimizden bazıları olarak hala milli hafızalardadır.
Haçın hilale tahammülsüzlüğünün özünde Türk ve İslam düşmanlığı yatıyordu. Vatan topraklarını kana bulayanlar geldikleri gibi giderken arkalarında korkunç zulüm sahneleri bırakmıştır. Eşi benzeri az görülmüş bir beka meselesi verildi. Bir Türk devleti yıkılıp yeni bir Türk devleti kuruldu. Aralıksız cepheden cepheye koştuk durduk. Meydan okuduk ancak istiklal ve istikbal mücadelemizden en küçük bir taviz vermedik. Çünkü Türk millet bağımsızlık onuruna düşkün bir millettir. 20. yüzyılın ilk çeyreğinde bir imparatorluk kaybettik, tarihi süreklilik içinde yeni bir Türk devletini de fiile geçirmeyi başardık.
Osmanlı İmparatorluğunun küllerinden tıpkı bir anka kuşu gibi milli devlet formatında Türkiye Cumhuriyeti doğdu ve yerini aldı.
Türkiye Cumhuriyetini kuranlar gökten zembile inmemiştir. Hepsi Osmanlı İmparatorluğu döneminde hayata gözlerini açmışlar, Osmanlı İmparatorluğu'na hizmet etmişlerdir. Başka bir alternatif kalmadığından Türkiye Cumhuriyeti'nin doğumunu sağlamışlardır.
Türk milletine hizmet azmi Türkiye Yüzyılı ile daha da zirveye çıkacaktır. 3 Kasım 200 yılında gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Büyük Kurultayı'nda açıklamıştık. O günkü sözleşmemizle bugünkü Türkiye Yüzyılı üst üste çakışmış ve Türkiye ve Türk milleti muazzam bir uyanışa ve kalkışa geçmiştir. Biz Sayın Cumhurbaşkanının 'Gelin Türkiye Yüzyılı'nı birlikte oluşturalım' davetine icabet ediyor, çağrıya kulak veriyor. Buna da hazır olduğumuzu açık yüreklilikle dile getiriyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın dünyaya yayılması mücadelesine varız."
Türkiye Yüzyılı Türk tarihinin yüz akıdır. Türk milletinin yeni bir zafer atılımıdır.
Cumhuriyetin birinci yüzyılında treni kaçardık. İkincisinde ise kaçırdığımız treni bu sefer biz yapacağız. Türkiye Yüzyılı doğrultusunda hep beraber ilerleyeceğiz. Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını arayışla uğraşırken, Cumhur İttifakı eser ve vizyon projeleriyle göz doldurmaktadır.
Bunların ömrü dedikoduyla heba olmaktadır. Bu ittifaktakilerin alayının aklını toplasanız incir kabuğunu doldurmayacaktır. Hep birlikte düşmüşler bir arka, bir kuzgun kapacaktır. Zillet yakılan meşaleyi söndüremeyecektir. Türkiye'nin önünü kesemeyecektir.
Yerli ve milli silah sanayimiz imrenilecek seviyededir. Dev artık uyanmakla kalmamış, büyük bir teknolojik atılımla ayağa kalkmıştır. Türkiye'nin şakası yoktur.
Türkiye artık kendi otomobilini yapabilecek aşamaya gelmiştir. Hani Kılıçdaroğlu ' Otomobil üretiyorlar; nerede?' diyordu ya, gözlerimizle 29 Ekim'de Bursa Gemlik'te gördük. Kılıçdaroğlu sana kötü bir haber vereyim, Togg'un seri üretimi başlıyor. Kılıçdaroğlu zaman bulursan yolunu öğrenirsen Gemlik'e gitmeni tavsiye ediyorum. Parlak beyinleri John'da Hans'da değil, Mehmet'te ara.
Bayraktar Akıncı'yı, Tayfun Füzesi'ni yapmak için ter akıtan Türk milletidir. 'Yapamazsınız, edemezsiniz' diyenlere bakın. Hepsi etki ajanlarıdır.
Hayaller sonunda gerçeğe dönüşmüştür. Gemlik kampüsü göz kamaştırmış, Togg muazzam bir başarıya imza atmıştır. Üretemezsiniz diyenler uçurumun dibindedir. Satamazsınız diyenler de yakında tel tel dağılacaktır. İnandık ve dedik ki; bir Türk dünyaya bedeldir. Türk milleti zekidir, çalışkandır dedik.
Türkiye Avrupa'nın bir numaralı ticari araç üreticisidir. Milli ve yerli bir otomobil markasına sahip olamamak rahatsız etmedi mi? Günden güne özlem kabarmadı mı? Bu sorular Kılıçdaorğlu ve ekibi için geçerli değildir. Onlar her yapılana kulp takmaktan başka bir şey bilmez.
Sayın Kılıçdaroğlu 'Hani nerede?' diyordun. Her şey ortada. 2023 yılına kafdar üretilecek 1 milyon otomobille milli gelirimize 50 milyar dolar seviyesinde bir gelir sağlanacak.
Türkiye Cumhuriyeti gücüne güç katıp yoluna devam edecektir. Buna engel olmaya çalışanlar ya yoldan çekilmeli ya da ezilmeyi göze almalı.
Takıl koridoru Türkiye'nin gelecek yıllara tesirinin ön habercisidir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı