Bakan Fahrettin Koca aşıda israf uyarısı yaptı: Randevuyu aksatmayın

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech aşısı kullanımında vatandaşlara israf uyarısı yaptı. Koca, “Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın.” dedi.

GÜNDEM 11.06.2021, 11:05
8
Bakan Fahrettin Koca aşıda israf uyarısı yaptı: Randevuyu aksatmayın
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech aşısı ile ilgili israf uyarısında bulundu. “Randevunuzu aksatmayın.” diyen Koca, “6 saat içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur.” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech 6 saat içinde kullanılması gerektiğini açıkladı.
Koca, sosyal medya platformu Twitter hesabından, şu uyarıda bulundu:
“Her BioNTech aşı flakonunda 6 kişilik yani 6 doz aşı bulunuyor. Flakon açılıp sulandırıldıktan sonra bu 6 doz aşı 6 saat içinde kullanılmalıdır. 6 saat içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur. Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın.”
Her BIONTECH aşı flakonunda 6 KİŞİLİK, yani 6 doz aşı bulunuyor. Flakon açılıp sulandırıldıktan sonra bu 6 doz aşı 6 saat içinde kullanılmalıdır. 6 SAAT içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur. Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın.
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 11, 2021

Her BIONTECH aşı flakonunda 6 KİŞİLİK, yani 6 doz aşı bulunuyor. Flakon açılıp sulandırıldıktan sonra bu 6 doz aşı 6 saat içinde kullanılmalıdır. 6 SAAT içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur. Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın. pushfn('ads'); — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 11, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı