Bakan Koca açıkladı: Mali ve özlük haklar çok yakın...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden sağlık çalışanlarını ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 11.06.2022, 05:15
2
Bakan Koca açıkladı: Mali ve özlük haklar çok yakın...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkla ilgili yeni düzenlemeler içeren kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçtiğini söyleyerek, "Sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeler çok yakın" dedi.
Sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmelerle sonuçlanacak olan kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçtiğini açıklayan Bakan Koca, şu sözleri kullandı:

"Sağlıkla ilgili bazı kanunlarla 375 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeler çok yakın. Kanun teklifini değerlendirip, yüce Meclisimizin iradesine sevk eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine teşekkür ediyorum.
Özlük hakları, emeklilik konusunda sevindirici netlik olmadığını düşünenler yanıldıklarını yakında anlayacaklar. Malpraktis davaları için çıkarılan yasa, yönetmeliklerle birlikte, umulmayan sonuçlar doğuracak. Her konuda sonuç, şu an görüneni aşacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı