Bakan Nebati'den ilginç açıklama: Her türlü pozisyona hazır birisiyim

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ilginç açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, "Her türlü pozisyona hazır birisiyim" dedi.

EKONOMİ 24.06.2022, 10:45
Bakan Nebati'den ilginç açıklama: Her türlü pozisyona hazır birisiyim
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ek bütçeyle ilgili eleştirileri yanıtlarken ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisini çiftçi, işadamı ve ekonomist olarak tanımlayan Nebati, "Ben çiftçiyim, şikayetim varsa kendime yapıyorum" dedi.
Çarşı pazara koruması olmadan gidip gezdiğini ifade eden Nebati, yüksek fiyatların farkında olduğunu söyledi.
Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre Nebati, uyguladıkları ekonomi modelinin tamamen Türk modeli olduğunu, ne Çin ne de Güney Kore modeliyle ilgisinin olmadığını söyledi.
Modelin sonuçlarının bir süre sonra alınmaya başlayacağını söyleyen Nebati'ye İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, “Ne kadar bekleyeceğiz Sayın Bakan, 6 ay mı, bir yıl mı, onu açıklayın da bilelim” dedi. Ancak Bakan Nebati süre vermek yerine, “Bekleyin göreceksiniz” demekle yetindi.
"Ben çiftçiyim, iş adamıyım, ekonomistim, siz ne derseniz deyin. Her türlü pozisyona hazır birisiyim." diye konuşan Nebati, "Ben çiftçiyim, şikayetim varsa kendime ediyorum. Bir milletvekilimiz ‘Pazara çıktınız mı' diye sordu. Ülke yöneticiyim pazara gidiyorum, korumasız gidiyorum. Hatta bir gün gelin Yeşilköy pazarına hep beraber gidelim. Merak etmeyin gidiyorum, bütün pazarları beraber dolaşalım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı