Bakan Süleyman Soylu oradan da çıktı! Davutoğlu, Erdoğan'ı uyardı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TV5’teki programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Davutoğlu, “Erdoğan'ı uyarıyorum, etrafına iyi baksın.” dedi.

GÜNDEM 25.11.2022, 15:25 25.11.2022, 17:49
8
Bakan Süleyman Soylu oradan da çıktı! Davutoğlu, Erdoğan'ı uyardı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TV5’te ekrana gelen “2+1” programına canlı yayın konuğu oldu. Davutoğlu, Cumhur İttifakı içinde kamuoyunda görülmeyen bir kavga olduğuna dikkat çekti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi ile ilgili yaptığı açıklamaları hatırlatarak, "Sayın Erdoğan'ı uyarıyorum, etrafına iyi baksın.” dedi. 
Ahmet Davutoğlu’nun açıklaması şöyle;
“FETÖ hangi yöntemleri kullanmışsa Pelikan aynı yöntemleri bana karşı kullandı ve maalesef bu yapılar içinde Süleyman Soylu çıktı ve açık bir şekilde dedi ki “Biz başbakana karşı harekete geçtik” dedi geçen sene televizyonda. Şimdi öyle bir devlet anlayışı var ki bunların, kendi başbakanına karşı hareket etmeyi böyle gururla söyleyebilen bir adam. Geçmişte Başbakan bendim, benim bakanımdı, bana karşı böyle bir kumpas kurmuşsa şimdi Cumhurbaşkanına karşı kurmayacağının bir delili olabilir mi? Bu FETÖ yöntemidir. Sayın Erdoğan'ı bir kez daha uyarıyorum, etrafına iyi bakın. Etrafına iyi bak. 
Yani bu mesajlar doğrudan Cumhurbaşkanı’na dönüktür. Şöyle dönüktür, bize muhtaçsın bakın sadece bana demiyorum, “bize muhtaçsın”. Biz dedikleri, Türkiye'de devlet içinde belli etki alanları kurarak seçilmiş otoriteye karşı, kendi otonom yerlerinde hareket etme kabiliyeti kazanmış çevreler. Bahçeli Süleyman Soylu'nun arkasında duruyor ve Süleyman Soylu cumhurbaşkanına rağmen orada kalıyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı