Bakan Süleyman Soylu’nun iddiasına sert cevap: Açıklamazsan namertsin

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bazı CHP'li belediyelerle ilgili iddialarına sert cevap verdi.

GÜNDEM 19.11.2022, 09:20 19.11.2022, 12:44
3
Bakan Süleyman Soylu’nun iddiasına sert cevap: Açıklamazsan namertsin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığın bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu. Bakan Soylu vekilleri soru ve tepkilerine hakaretvari ifadeler cevap vermesi büyük tepki çekerken CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, sosyal medya hesabından Soylu’nun iddialarına cevap verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bazı CHP'li belediyelerle ilgili öne sürdüğü iddiaya, “Bugüne kadar açıkladıkların yalan ve iftira çukurunda kaldı. Sen de o şerefli koltuğa değil ancak o çukura layıksın. Açıklamazsan namertsin.” diye cevap verdi.
Seyit Torun’un açıklaması şöyle:
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu komisyonda “Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya basın toplantısıyla açıklayacağım.” demişti.
“İftiracı Süleyman Soylu; Bugüne kadar açıkladıkların yalan ve iftira çukurunda kaldı. Sen de o şerefli koltuğa değil ancak o çukura layıksın. Açıklamazsan namertsin! Unutma: Günü geldiğinde bu milletin de sana bir çift sözü olacak. O zamana kadar elinden geleni ardına koyma.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı