Bakanlık ‘öneri alıyoruz’ dedi, Özgür Demirtaş önerisini paylaştı

Prof. Dr. Özgür Demirtaş Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın vatandaştan öneri alabileceğini duyurmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bakanlığa öneride bulundu.

EKONOMİ 22.07.2022, 17:00
9
Bakanlık ‘öneri alıyoruz’ dedi, Özgür Demirtaş önerisini paylaştı
Prof. Dr. Özgür Demirtaş Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın vatandaştan öneri alabileceğini duyurmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün Twitter hesabından paylaştığı açıklamayla vatandaştan öneriler alacağını duyurdu. Bakanlık açıklamasında, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye katkı sağlamak isteyen vatandaşların, önerilerini Risk Analizi Genel Müdürlüğüne iletebileceğini bildirdi.
Bakanlığın açıklamasının ardından, ekonomiye yönelik yorum ve çıkışlarıyla son günlerde öne çıkan Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan bir öneri geldi.
Bir süredir Youtube kanalından da ekonomiye ilişkin yayınlar yapan Özgür Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın öneri uygulaması sonrası harekete geçti. Özgür Demirtaş, yüzbinlerce izlenmeye ulaşan ekonomi dair Youtube içeriklerini bakanlığa izlemesi için önerdi. Demirtaş, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Öneri verebilirim” notuyla Youtube kanalının linkini paylaştı. 
Bakanlık önerileri “Kayıt dışı ekonomi ile mücadele eylem planı formu” üzerinden alacağını belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı