Balıkçıdaki mobese görüntüleri yayınlanmıştı! İmamoğlu harekete geçti

İstanbul'da etkili olan kar yağışında balıkçıda görüntülenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya geliş anına ilişkin mobese görüntüleri servis edilmişti. İmamoğlu, görüntülere cevap verdi.

GÜNDEM 26.01.2022, 18:05
35
Balıkçıdaki mobese görüntüleri yayınlanmıştı! İmamoğlu harekete geçti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da yaşanan kar felaketinin son durumuyla ilgili AKOM’da bilgilendirme toplantısı düzenledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bugün itibariyle İstanbul’u sorunsuz bir noktaya taşıdık ve bütün sorunları aştık. 20 milyonluk bir kentin sorunsuz bir süreç yaşamasını beklemek hayalcilik olur. Elbette mağdur ettiğimiz, yolda bir saat bile beklettiğimiz vatandaşlarımıza söyleyeceğimiz tek şey vardır; ‘özür dilerim’. Bunu istemezdik. Bu bir doğal afet sürecidir. Hızlı bir çalışma yapılmıştır" dedi.İMAMOĞLU'NDAN BALIKÇIDAKİ MOBESE GÖRÜNTÜLERİNE CEVAP
Ekrem İmamoğlu, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ile Sarıyer’de bir balıkçıda yemek yerken çekilen görüntüleri ve restorana girişine ilişkin MOBESE görüntülerinin servis edilmesiyle ilgili de "Yoğun bir gündemde çalışırken böyle bir yemeğe gitme meselemin bu kadar gündeme taşıtılmasını ve bu süreçle ilgili manipülasyonu şaşkınlıkla takip ediyorum. Hukuki olarak sürecin takipçisi olacağım." diye konuştu.Ekrem İmamoğlu, şunları kaydetti:

"İstanbul böylesi anlarda, yani afet diye tanımlayabildiğimiz bu tür anlarda nasıl yönetiliyor ya da nasıl süreç işliyor diye. Bazı yollarla ilgili farklı kurum ve kuruluşların yetki alanları var. İBB’nin yetki alanları var ki sorumlu olduğu yol ağı yaklaşık 4 bin 23 kilometre, ama bunun dışında Karayolları'nın sorumlu olduğu yol ağları var bir de anlaşma gereği 3. Köprü yol hattı ve bağlantılarının sorumlu olduğu bir özel şirket var. Yapılan ihalenin şartnamesi gereği. Dolayısıyla bu 3 hat önemli. Ana arterlerde bu 3 hat çok konuşuluyor. Bunun bilinmesi lazım. 39 ilçe belediyesinin sorumlu olduğu hatlar var. Burada sürece başından beri yani 2,5 yıllık görev süremiz süresince söylediğimiz bir şey var. Asla biz ve onlar diye bir bakışın sahibi olmayacağız. İstanbul bir bütündür. İstanbullunun her kurumu iyi niyetle İstanbulluya hizmet etmek durumundadır. Biz de bu akılla, bakışla her arkadaşımızın refleksini ona göre geliştirerek hizmet etmesi gerekir. Sadece afet anında kar yağdığında değil, hangi husus olursa olsun planlamadan yeşil alan düzenine ya da sokak hayvanlarından başka hususlara varıncaya kadar mutlak ve mutlak bizim hizmet anlayışımız budur diye her yerde dile getirdik ve bunu temsil etmeye de devam edeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı