Barcelona soruşturmasında flaş gelişme: Küme düşürülme ve 5 yıl men

Barcelona'nın, İspanya Hakem Teknik Kurulu'nun eski başkan yardımcısı Negreira Sanchez'e yasa dışı para ödediği gerekçesiyle açılan soruşturmada çok önemli gelişmeler oldu.

SPOR 28.03.2023, 19:30
1
Barcelona soruşturmasında flaş gelişme: Küme düşürülme ve 5 yıl men
Barcelona'nın, İspanya Hakem Teknik Kurulu'nun eski başkan yardımcısı Negreira Sanchez'in iki şirketine yaklaşık 3 milyon euro ödediği gerekçesiyle açılan soruşturmada çok önemli gelişmeler meydana geldi.
Yaklaşık 3 milyon Euro'nun 518 bin Euro'sunun video analiz için ödendiği tespit edildi. Barcelona'nın, Negreira Sanchez'in oğluna İspanya Milli Takımı ve diğer milli takımların maçlarının video analizi için bu ücreti ödediğine dair faturalar ortaya çıktı.
"Geliri Barcelona'ya hizmetine dayanıyordu"
Savcılık konuyla ilgili açıklamasında; "Negreira Sanchez'in her iki şirketinin gelirleri de tamamen Barcelona'ya verilen hizmetlere dayanıyordu. Hamiline çekler yoluyla ödemeler gerçekleştiriliyordu. Bozdurulan çeklerin daha sonra hangi hesaplara aktarıldığı ise tespit edilememiştir." ifadelerini kullandı.
Küme düşmeye kadar gidebilir
RFEF'in mevcut disiplin yönetmeliğine göre; çıkar sağlamak için hakemlere para ödediği tespit edilmesi halinde Barcelona'ya para cezasının yanı sıra küme düşürülme hatta 5 yıla kadar liglerden men edilme cezası da verilme ihtimali bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı