Barcelona'da lisans krizi çözülemedi: Yeni transferler beklemede

Yeni transferlerine henüz lisans çıkartamayan Barcelona, bu probleme çözüm bulamazsa iki önemli yeni oyuncusunu kaybedebilir. Katalan devi cumartesiye kadar sorunu çözmek için uğraşıyor.

SPOR 10.08.2022, 19:00
1
Barcelona'da lisans krizi çözülemedi: Yeni transferler beklemede
Serie A takımlarından Milan, kontratının sona ermesinin ardından Katalan ekibi Barcelona'nın yolunu tutan Franck Kessie'nin yerini doldurmak için arayışlarını sürdürürken, Kessie'yi sürpriz bir şekilde yeniden kadroya dahil etme ihtimali doğdu. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da formasını giyen yıldız futbolcu, bu hafta sonuna kadar lisansı çıkmazsa takımdan ayrılma hakkına sahip olacak.
Benzer bir durum Chelsea'den kadroya katılan Andreas Christensen için de geçerli olurken, Barcelona'nın içinde bulunduğu mali problemler başkan Joan Laporta ve ekibini bir hayli zorluyor. Robert Lewandowski de dahil olmak üzere yeni hiçbir oyuncusunun lisansını çıkartamayan Barcelona, şimdi Christensen ve Kessie krizlerini çözmeye odaklanmış durumda.
ESPN'de yer alan haberde her iki oyuncunun da kontratında sezonun ilk maçı oynandığı sırada lisanslarının çıkmaması halinde serbest kalabilecekleri yönünde bir madde olduğu belirtilirken, Barcelona'nın Cumartesi gününe dek nasıl bir formül izleyeceği merakla bekleniyor. Öte yandan Kessie yerine bir oyuncu arayan Milan da süreci yakından takip ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı