Barcelona'dan Messi'nin dönüşü için açıklama: Böyle bir şey mümkün

Arjantinli yıldızın, dünya futbol efsanesi olduğu kulübüne yeniden dönme ihtimaline dair kulüp yönetiminden açıklama geldi.

SPOR 28.09.2022, 23:00
1
Barcelona'dan Messi'nin dönüşü için açıklama: Böyle bir şey mümkün
Messi, şu anda yalnızca Dünya Kupası'na odaklanmak istediği için 2022-23 sezonundan sonra ne yapacağını henüz açıklamadı.
Yine de, Camp Nou'ya geri dönmek isteyebileceğine dair spekülasyonlar artıyor.
GOAL.com'un aktardığı habere göre; Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, El Mati de Catalunya Radyosu'na. "Finansal olarak mümkün olur, çünkü geri dönerse serbest oyuncu olarak dönecek" dedi 
"Ancak bu teknik ekip ve oyuncu tarafından verilmesi gereken bir karar. Bu kararları vermek bana uygun değil, ancak böyle bir şey tabii ki mümkün."
Messi, Barcelona'yı büyük ölçüde mali krizleri nedeniyle terk etti, ancak Barça o zamandan beri ekonomik olarak kendisini toparladı.
Ve şu anda İspanyol devi, Lionel Messi'nin maaşını ödeyecek güce tekrar sahip oldu.
35 yaşındaki Arjantinli süperstar, henüz dönmeye yönelik kararını açıklamasa da büyük ihtimalle gelecek sezon Barça formasını yeniden giymesi bekleniyor.
Kısa vadede Messi, cumartesi günü PSG ile Nice karşılaşması için uluslararası görevinden sonra Ligue 1 karşılaşmasında sahada olmayı umacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı