Son Dakika

Barcelona'ya evet, Real Madrid'e ret!

İspanyol futbol ligi La liga yönetimi iki dev kulüp Barcelona ve Real Madrid'in maçların ertelenmesi talebini görüştü. La Liga, Barcelona'nın isteğini kabul ederken Real Madrid'in isteğini reddetti.

SPOR 07.09.2021, 20:45
29
Barcelona'ya evet, Real Madrid'e ret!
İspanya futbol ligi La Liga'da 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri için verilen milli arada futbolcuların kulüplerine geç dönmesi nedeniyle ülkede bazı maçlar ertelendi.
İspanya'da lige verilen milli ara La Liga'da bazı maçların ertelenmesine neden oldu. 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri için milli takımlarına katılan oyuncular, kulüplerine geç dönecek. Bazı İspanyol ekipleri bu durumu bahane göstererek maçlarının ertelenmesini talep etti.
Milli ara dönüşünün ilk haftasında Barcelona sahasında Sevilla ile karşılaşacak. Oyuncularının çoğunu milli takımlara gönderen iki ekip maçlarının ertelenmesi için La Liga yönetimine başvuruda bulundu. La Liga yönetimi iki kulübün isteğine onay verdi ve karşılaşma ileri tarihe ertelendi.
La Liga yönetimi erteleme gerekçesini ise iki takımın Salı günü Şampiyonlar Ligi'de mücadele edecek olmasını gösterdi. Barcelona - Sevilla maçına ek, Villarreal - Alaves mücadelesi de ertelendi.
Öte yandan Real Madrid ve Atletico Madrid'in maç erteleme isteği Federasyon tarafından reddedildi. Başkent temsilcileri, Şampiyonlar Ligi maçlarını çarşamba günü oynayacağı için maç erteleme istekleri La Liga tarafından kabul edilmedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı