Son Dakika

Barış Pehlivan Süleyman Soylu’ya sordu: Yine ses çıkarır mı?

Barış Pehlivan, bir suç örgütü üyesinin yaklaşık 5 milyon lira değerinde metamfetaminle yakalanıyor ama serbest bırakılmasını Süleyman Soylu'ya sorarak "Yine ses çıkarır mı?" diye yazdı.

GÜNDEM 08.06.2022, 09:00
5
Barış Pehlivan Süleyman Soylu’ya sordu: Yine ses çıkarır mı?
Barış Pehlivan bir suç örgütü üyesinin yaklaşık 5 milyon lira değerinde metamfetaminle yakalanıyor ama serbest bırakıldığını belirterek " Bakan Soylu yine ses çıkarır mı? Yoksa birilerinin derdi aslında 'metamfetamini mağlup etmek' değil mi?" diye sordu.
Cumhuriyet yazarı Pehlivan, kamuoyuna “Suç örgütü lideri Fırat Delibaş’ın ikinci adamı M.D. yakalandı!” şeklinde duyurulan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanların adli kontrol ile serbest bırakılmasına dikkat çekerek "Evet, yanlış okumadınız. Bir suç örgütü üyesi yaklaşık 5 milyon lira değerinde metamfetaminle yakalanıyor ama serbest bırakılıyor" diye yazdı.
Süleyman Soylu'nun geçen ay düzenlenen Uyuşturucu ve NARKO Terörle Mücadele Toplantısı’nda, "Metamfetaminle mücadelemizi güçlü şekilde yapar ve yenersek Türkiye, dünyada uyuşturucuya bağlı ölümler konusunda en az ölümü yaşayacak ülke olacak. Bunu başarabilir miyiz, başarırız. Buradaki dert, metamfetamini mağlup etmektir" dediğini hatırlatan Pehlivan şöyle devam etti:

"Sadece son üç haftada olanlara bakarak soruyorum: Zamanında verilen yargı kararlarına karşı eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile açık polemiğe giren Bakan Soylu yine ses çıkarır mı? Yoksa birilerinin derdi aslında 'metamfetamini mağlup etmek' değil mi?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı