Barış Yarkadaş: CHP'de Kılıçdaroğlu sonrası için isim belli!

Barış Yarkadaş, CHP'de Kılıçdaroğlu, adaylığını açıklamak için gün saydığını belirterek "Kılıçdaroğlu sonrası için isim belli" dedi.

GÜNDEM 20.06.2022, 09:15
5
Barış Yarkadaş: CHP'de Kılıçdaroğlu sonrası için isim belli!
Geçmişte CHP'den milletvekilliği yapan Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, ana muhalefet partisinin tek gündeminin " Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı" olduğunu yazdı.
Yarkadaş, bugünkü köşe yazısında "CHP Genel Merkezi’nde tüm hesapların Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerine yapıldığını" söyledi ve şunları yazdı:

Hatta sadece adaylık dönemi değil cumhurbaşkanlığı döneminin nasıl olacağı üzerine de kafa yoruluyor. Öyle ki; kimin TBMM Başkanı olacağı, kimin Kılıçdaroğlu sonrası CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturacağı bile konuşuluyor. TBMM Başkanlığı için Engin Altay’ın, CHP Genel Başkanlığı için ise Faik Öztrak’ın ismi geçiyor.
Tartışmaları yakından izleyen ve çalışmalarını da adaylık sürecine göre şekillendiren Kılıçdaroğlu, adaylığını açıklamak için gün sayıyor. CHP liderinin bu yüzden sahada daha çok olacağı ve genel merkeze süreli sınırlarda geleceği ifade ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı