“Başımıza gelenleri şeffaflıkla öykülüyorum”

Murat Ülker’in kaleme aldığı Hayatın İpuçları’ kitap serisinin 3’üncüsü okuyucularla buluştu…

GÜNDEM 23.08.2022, 07:25
2
“Başımıza gelenleri şeffaflıkla öykülüyorum”
Godıva ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in yazdığı ‘Hayatın İpuçları’ kitap serisinin 3’üncüsü dün düzenlenen bir lansmanla tanıtıldı. Pembe Yalı’da basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen lansmanda Murat Ülker, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Godıva ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in yazdığı ‘Hayatın İpuçları’ kitap serisinin 3’üncüsü okuyucularla buluştu. Murat Ülker’in kaleme aldığı, ‘Hayatın İpuçları 3-Zor Konuların Yalın Anlatımı’ eserinde iş yaşamında başarının ipuçları ve sanata dair görüşleriyle birlikte gezi notlarının yer alıyor. Kitaba ilişkin dün Pembe Yalı’da basın mensuplarının katılımıyla bir lansman gerçekleştirildi. Sohbet havasında geçen toplantıda Murat Ülker, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kişisel bloğu ve LinkedIn’de uzun zamandır düzenli olarak yazdığı makalelerin kitaplaştırıldığını belirten Godıva ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, “Yazdığım makalelerin ilgi çektiğini görünce arkadaşlar bana Sabri Ülker Yayınları vasıtasıyla bunları kitaplaştıralım önerisiyle geldi, istemediğimi söylesem de sürpriz yaptık diye kitapla geldiler sonunda.  Biraz zorlamayla başladı yani açıkçası ama bir şekilde buraya geldik ve ‘Hayatın İpuçları’ serisi ortaya çıktı. İtiraf edeyim güzel de oldu sanırım.  Şu anda 3 kitabımız var; bunların hepsi Türkçe. Seçme yazılardan oluşan İngilizce kitabımız da bugün çıkıyor” ifadelerini kullandı.

‘Hayatın İpuçları’ serisinin ilk kitabın 7, ikinci kitabının da 6 baskı yaptığını belirten Murat Ülker, “‘Hayatın İpuçları’ serisinin 3’üncü kitabın ilk baskısı için de bugün burada toplandık. Bu arada global bir hedef kitleye ulaşmamız nedeniyle de uygun olan yazıları global, yani her ülke insanının anlayacağı dilde İngilizceye çevirip yine bloğumda ve sosyal medyada yayınlıyorum. Yazılar böyle peş peşe gelip akmaya başlayınca ister istemez işletme gündemimizdeki birçok konudan da yazılarımda samimiyetle söz ediyorum. Ürünlerimiz, yatırımcılarımız, pazarlama faaliyetlerimiz, reklamlarımız, arge çalışmalarımız, gıda ve beslenme üzerine kitaplar, araştırmalar, Sabri Ülker Vakfı’nın Türkiye’de, ABD’de yaptığı çalışmalar, çocuklara yönelik bastığı ve sattığı kitaplar; hepsi radarıma giriyor ve eğrisiyle doğrusuyla hepsini yazıyorum. Başımıza gelenleri şeffaflıkla öykülüyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı