'Basınla paylaşmayın' diyerek açıklamış: Dikkat çeken 'aday' iddiası

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Adana'da bir grup iş insanıyla medyaya yansımayan bir toplantı yaptığı ve burada "Biz kazanacak adayı halkın karşısına çıkartacağız, sakın stres yapmayın" dedi

GÜNDEM 15.11.2022, 22:55
4
'Basınla paylaşmayın' diyerek açıklamış: Dikkat çeken 'aday' iddiası
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta yaptığı Adana ziyaretiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. 
tv100'de yayınlanan ‘Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’ programının yorumcularından Barış Yarkadaş, Akşener'in Adana'daki temaslarıyla ilgili medyaya yansımayan bir toplantı iddiasını dile getirdi.  

"Meral Akşener, Adana’da Bilge Yılmaz ve Ümit Özlale’nin de olduğu bir kapalı ekonomi toplantısı yaptı” diye sözlerine başlayan Yarkadaş, “Adana’nın önde gelen 50 yakın iş insanı katıldı. Meral Hanım ‘Sizden rica ediyorum basınla bilgi paylaşmayın’ diyor. Bir iş insanı arkadaşımla bu toplantının içeriğini konuştum. Meral Hanım’a ‘Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? CHP ile aranızda gerginlik var mı?’ sorusu yöneltiliyor. ‘Kemal Bey benim ağabeyimdir. Ben Kemal Bey’i ağabeyim olarak görüyorum. Ben bu masayı bozdurtmayacağım. Biz kazanacak adayı halkın karşısına çıkartacağız, sakın stres yapmayın' diyor.” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı