Başkan da doğruladı: Beşiktaş hücum hattından bir isim daha gidiyor

Beşiktaş'ta gözler Vincent Aboubakar transferine çevrilirken Wout Weghorst ve Montero'nun ardından üçüncü bir ismin daha ayrılması gündemde.

SPOR 17.01.2023, 22:10
1
Başkan da doğruladı: Beşiktaş hücum hattından bir isim daha gidiyor
Wout Weghorst'un Manchester United'a transferi sonrası hücum hattında eksilen Beşiktaş'ta Jakcson Muleka'nın da Al-Ahly'ye transfer olacağı ifade edilmişti.
Al-Ahly Kulübü'nün Demokratik Kongolu forvetin transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başladığı iddia edilmişti. Mısır kulübünden Jackson Muleka transferi için resmi açıklama geldi.

Skorer'de yer alan habere göre; Al-Ahly Futbol Şirketi Başkanı Adly Al-Qai, Beşiktaş'ta forma giyen Jackson Muleka ile ilgilendiklerini ve siyah-beyazlılarla pazarlık yaptıklarını doğruladı. Al-Ahly'nin resmi yayın organına konuşan Al-Qai, Jackson Muleka'yı Mazembe'de forma fiydiği dönemden beri takip ettiklerini fakat Muleka'nın kariyer planlamasını Avrupa odaklı yaptığını söyledi.

Al-Ahly TV'ye konuşan Adly Al-Qai, Jackson Muleka transferine ilişkin şu ifadeleri kullandı;
"Mazembe'de oynadığından beri Jackson Muleka'yı transfer etmek istiyoruz. Kulübüne tekif yapmıştık fakat reddedilmişti. Muleka da o dönem Avrupa'da forma giymek istiyordu. Meseleler sadece Al-Ahly'nin elinde değil, Beşiktaş forvet pozisyonunda bir değişiklik yapmadığı müddetçe elimizden bir şey gelemez. Zor değil ama Beşiktaş'ın da beklediği bazı transferler olduğu için Muleka bekliyor. Bir alternatif bulursak zaman kaybetmeyeceğiz. Bazı alternatifler de bulduk ve görüşmelerde ilerleme kaydettik. Yeni gelecek forvetin ciddi bir mali fedakarlıkla geleceğini temin ederim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı