Başkandan açıklama: Enner Valencia'yı istiyorlar

Meksika Ligi takımlarından Cruz Azul, Süper Lig'in gol krallığı yarışının zirvesinden yer alan Fenerbahçeli Enner Valencia ve Rayo Vallecano'dan eski Galatasaraylı Radamel Falcao'yu istiyor.

SPOR 16.01.2023, 22:10
Başkandan açıklama: Enner Valencia'yı istiyorlar
Meksika Ligi'nin köklü takımlarından Cruz Azul, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen ve şu anda gol krallığı listesinde zirvede yer alan Enner Valencia ile birlikte bir dönem Galatasaray'da oynayan Radamel Falcao ile ilgileniyor.
"Valencia ve Falcao listemizde"
Ajansspor'un Tudn haber sitesinden aktardığı habere göre; Cruz Azul Yönetim Kurulu Başkanı Victor Velazquez, "Aradağımız birkaç oyuncu var ve bu oyuncuları belirledik. Bu oyuncular arasında Radamel Falcao ve Enner Valencia da var" dedi.
"Kadroda yer açmamız gerekiyor"
Velazquez, "Ancak oyuncu transfer edebilmemiz için kadroda yer açmamız gerekiyor. Şu anda bir oyuncunun serbest kalmasını bekliyoruz. Bu konuyu Raul Gutierrez ile görüşmem gerekiyor ancak kimin olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu. Valencia geleceği hakkında konuştu
Fenerbahçe'nin dün akşam Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atan ve takımına 3 puanı kazandıran Enner Valencia, geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu. "Geleceğim Fenerbahçe'de"
Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki Ekvadorlu oyuncu, "Geleceğim Fenerbahçe'de. Ben burada çok mutluyum. Taraftarın ilgisiyle mutluyum. Şampiyonluğa odaklandım, bunun için çalışıyorum" şeklinde konuştu.Falcao da listede
Öte yandan, Meksika ekibinin listesinde bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Radamel Falcao da yer alıyor. Kolombiyalı oyuncu, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano forması giyiyor ve sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor. Bu sezon 17 maçta sahaya çıkan Falcao, 2 gol kaydetti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı