Son Dakika

Bayern Münih için Thomas Tuchel iddiası

Geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde Chelsea'deki görevine son verilen Thomas Tuchel, kısa süre içinde yeniden büyük bir kulüp teknik direktörü olarak atanabilir.

SPOR 19.09.2022, 22:20
Bayern Münih için Thomas Tuchel iddiası
Eski Chelsea patronu Thomas Tuchel, Ekim ayına kadar yeniden sahalara dönebilir.
Sezona kötü başlaması nedeniyle bu ayın başlarında görevden alınan Alman çalıştırıcı, Alman devi Bayern Münih ile anılıyor. Bild'in haberine göre, Julian Nagelsmann'ın kötü gidişatı tersine çevirememesi halinde Bavyera kulübünün ilk adayı Tuchel olacak.
Bayern Münih, Bundesliga'da sezona kötü başladı ve hafta sonu Augsburg'a 1-0 yenildikleri maçla birlikte son dört maçında galibiyet alamadılar.
Kulübün CEO'su Oliver Kahn, söylentilere rağmen 35 yaşındaki Nagelsmann'ı açıkça destekledi. Kahn, Sky Almanya'ya, "Şu anda başka bir teknik direktörle ilgilenmiyoruz. Julian'a tamamen inanıyoruz. Elbette hepimiz mutsuzuz, moralimiz bozuk. Ve Leverkusen'e karşı yeniden başlayacağız." açıklamasını yaptı.
2015-17'de Almanya'da Borussia Dortumund'u çalıştıran Thomas Tuchel, Chelsea ile Şampiyonlar Ligi zirvesine yürüdü. Ancak kulüpteki yönetim değişikliği ve takımın yeni sezona kötü başlaması Premier Lig'de sezonunun ilk menajer kayıplarından birine götürdü.
Tuchel yönetimindeki Chelsea, 2021'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı kazanmıştı.
Play Video

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı