Bayern Münih'in gelecek planlarında Harry Kane var

Lewandowski'yi Barcelona'ya gönderen Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn, Harry Kane'in önümüzdeki yıllarda transfer hedefleri olabileceğini açıkladı.

SPOR 18.07.2022, 00:25
1
Bayern Münih'in gelecek planlarında Harry Kane var
Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn, Robert Lewandowski'nin Barcelona'ya transfer olmasının ardından Harry Kane için girişimde bulunacakları iddiasını bu sezon için yalanlarken, transfer için açık bir kapı bıraktı. Tottenham ile kontratı 2024 yazına dek devam eden oyuncuyla şu an için ilgilenmediklerini belirten Kahn, iddiaları Alman basınından Bild'e değerlendirdi. 
"Kane'in Tottenham ile devam eden bir sözleşmesi var. O elbette muhteşem bir forvet ama bunların hepsi geleceğe yönelik hayaller. Şu anda sadece bu sezonki transfer hedeflerimize odaklanmış durumdayız ve transfer döneminin geri kalan bölümünde neler olacağını bekleyip göreceğiz"
Kane 2018'de Tottenham ile altı yıllık bir kontrat imzalamıştı ve bu anlaşmanın sona ermesine iki yıl kaldı. 29 yaşındaki oyuncu geçen yaz Manchester City'ye transfer olmaya oldukça yakındı ancak bu anlaşma gerçekleşmedi. Son dönemde Antonio Conte'nin Tottenham'da başarıyı yakalamasıyla beraber takımda mutlu görünen Kane, şu anda Tottenham'a odaklanmış durumda. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı