Son Dakika

Bazı MHP'liler Alparslan Türkeş Vakfı'na gitti: Daha uyarmayacağız

Bazı MHP'liler geçtiğimiz haftalarda Ankara'da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş’i anma etkinliğine saldırının ardından programı düzenleyen vakfa da gidip görevlileri tehdit etti.

GÜNDEM 06.12.2021, 15:30
3
Bazı MHP'liler Alparslan Türkeş Vakfı'na gitti: Daha uyarmayacağız
Bazı MHP'liler geçtiğimiz haftalarda Ankara'da gerçekleştirilen MHP kurucu lideri Alparslan Türkeş’in anma etkinliğine saldırı düzenlenmesinin ardından, programı düzenleyen vakfa da gidip görevlilere “Bundan sonra uyarmayacağız.” diye tehdit etti.
MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve beraberindeki bir grup MHP’li, Alparslan Türkeş Vakfı'nı basıp, tehdit yağdırdı. Baştuğ, Alparslan Türkeş Vakfı’na gidip, “Başbuğumuzun ismini CHP'ye, Mansur'a peşkeş çekmeye kalkarsanız bunun hesabını soracağız. Sizi buraya uyarmaya geldik ya adam gibi çalışmalarınızı yürütürsünüz ya da nefesimiz ensenizde. Sizi uyarıyorum bundan sonra da uyarmayacağım.” diyerek tehditler yağdırdı.
Ankara'da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş Anması etkinliğine saldırı düzenlendi. MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ'un hedef göstermesinden sonra 50'ye yakın kişi, etkinliğin düzenlendiği salonun kapısında çevik kuvvet polislerinin beklemesine rağmen salona girerek, Alparslan Türkeş'e Kuran tilavetinden sonra dua edildiği esnada sahnedeki bayrakları alıp protokole saldırmıştı.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel geçen haftaki saldırının ardından "Dün Başbuğumuza ihanet edip bugün Milliyetçi-Ülkücü harekete saldırmayı meslek edinenler şunu iyi bilsin ki ülkücüler dimdik ayakta ve hepsinin hesabını bir bir sormaya devam ediyor" mesajını paylaşmıştı.
Tören öncesi de MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Ülkücüler mukaddesatımızı ayaklar altına alanların; partimize, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye ihanet edenlerin Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i anmasını asla kabul etmez, ilelebet de etmeyecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı