“Bekleriz kardeşim”

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından MGV ve AGD Genel Başkanı Salih Turhan, üniversite hayalini gerçekleştirenleri tebrik ederek, çağrıda bulundu.

GÜNDEM 17.08.2022, 05:05
1
“Bekleriz kardeşim”
Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, YSK yerleştirme sonuçlarının açıklanmasından sonra üniversitelere yeni yerleşen öğrencileri tebrik ederken bir de çağrıda bulundu. Yarım asırdır olduğu gibi bu süreçte de Millî Gençlik-Anadolu Gençlik’in üniversite serüveninde gençlerin yanında olduğuna dikkat çeken Turhan, “Temiz mekânlar, helalinden sofralar, kalbi güzel dostlar ve Yeni Bir Dünya’nın heyecanını teklif ediyoruz” dedi.

Milyonlarca gencin heyecanla beklediği üniversite yerleştirme sonuçları önceki gün açıklandı. Gençler hayalini kurduğu bölümleri kazanmanın mutluluğunu yaşarken, şimdi de barınma sorunu ile karşı karşıya. Yıllardır gençlerin her anında yanında olan ve destek veren Anadolu Gençlik Derneği’nin Genel Başkanı Salih Turhan, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. “Yarım asır olduğu gibi bu süreçte de Millî Gençlik - Anadolu Gençlik, üniversite serüveninde seninle!” diyen Turhan, şunları kaydetti: “Gençlerimize lüks ev ve yurt vaadinde değiliz. Ancak temiz mekânlar, helalinden sofralar, kalbi güzel dostlar ve Yeni Bir Dünya’nın heyecanını teklif ediyoruz. Bekleriz kardeşim.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı