Son Dakika

Belediye otobüsü bahçe duvarına çarptı: 10 yaralı

İzmir'de bir belediye otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu müstakil evin bahçe duvarına çarptı. Kazada sürücü dahil 10 kişi yaralandı.

ASAYİŞ 19.04.2023, 19:15
1
Belediye otobüsü bahçe duvarına çarptı: 10 yaralı
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Halkapınar seferini yapan bir ESHOT otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada sürücü Mevlüt A. ile birlikte 9 yolcu yaralandı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Refik Şevket İnce Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mevlüt A. idaresindeki 35 DHD 3877 plakalı otobüs, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti ve müstakil bir evin bahçe duvarına çarptı.
Kazada, otobüste sıkışan sürücü Mevlüt A. itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan 9 yolcu ise ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri çalışmalara başladı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazanın ardından ESHOT yetkilileri, yaralanan yolcuların tedavisi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, kazanın nedeniyle ilgili soruşturma sürecine katkı sağlayacaklarını söylediler.
İzmir'de son yıllarda meydana gelen trafik kazaları, sürücülerin dikkatsizlikleri ve hız kurallarına uymamaları nedeniyle artış gösteriyor. Bu nedenle trafik kurallarına uyulması, sürücülerin dikkatli ve sorumlu olması önem taşıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı