"Berat Albayrak apartman dairesinden havuzlu villaya taşındı"

Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra nerede olduğu merak ediliyordu. Can Ataklı, Albayrak'ın apartman dairesinden havuzlu villaya taşındığını yazdı.

GÜNDEM 10.06.2021, 09:15
Korkusuz yazarı Can Ataklı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Kısıklı'da bir site içerisindeki havuzlu villaya taşındığını yazdı.
Ataklı bugünkü köşe yazısının ilgili kısmında şunları yazdı:
Bundan tam 7 ay önce istifa eden ve bir daha görünmeyen Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak evini taşımış. Aylarca nerede olduğu bile bilinmeyen damat beyin oturduğu evi bu köşede okumuştunuz.
“Hedef mi gösteriyorsun?” suçlamasıyla karşılaşmamak için Albayrak’ın oturduğu yeri tam olarak yazmamış ama “tümüyle AKP’lilerin oturduğu bir site, üst kat komşusu İçişleri eski Bakanı, 17-25 Aralık kahramanlarından Muammer Güler” demiştim.
Damat beyin Şile yolu üzerindeki evinden, Kısıklı’daki yine korumalı ve genellikle AKP’lilerin oturduğu bir lüks siteye taşındığını öğrendim. Berat Albayrak’ın eski oturduğu sitedeki evi bir apartman dairesiydi. Yeni taşındığı sitedeki evi ise havuzlu bir villa.
Bu arada mahrem dedikodulara meraklı olanlar için de belirteyim, Berat Albayrak bakanlığı bırakıp kayıplara karıştığı günden beri eşi ve çocuklarıyla beraber. Şimdi taşındığı villaya da birlikte yerleştiler. Bu olaydan bir ayrılık çıkarmaya çalışanların da haberi olsun istedim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı