Bertrand Traore, İstanbul'a geldi!

Geçen sene sakatlıklarla boğuşan yetenekli forvet Bertrand Traore, İstanbul'a geldi

SPOR 20.08.2022, 16:30
3
Bertrand Traore, İstanbul'a geldi!
Galatasaray ve Beşiktaş’ın da gündemine gelen İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’nın gözden çıkardığı forveti Bertrand Traore, Medipol Başakşehir için İstanbul’a geldi.
Aston Villa’da 4.5 milyon Euro kazanan Traore’ye aynı maaşı ödemeye hazır olduğunu belirten Başakşehir, bu teklif için “Biz 1.5 milyon Euro vereceğiz. Kalan 3 milyon Euro'yu Burkina Fasolu bir yatırımcı verecek” yanıtını vermişti.
Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Traore, gelmeden önce kulübü tanıyan isimlerle konuştuğunu belirterek birçok isteyen takıma rağmen Başakşehir’e gelmek istediğini belirtti. Traore’nin sözleri şöyle;
“Başakşehir benim için çok net bir tercih. Bildiğiniz gibi beni isteyen çok kulüp vardı, düşünmek için çok vaktim oldu ancak ben Başakşehir’e gelmek istedim. Kulübü tanıyan insanlarla görüştüm, ben de burayı biliyordum ve buraya gelme kararı aldım.
Daha önceden de Başakşehir’i tanıyordum. Emre Belözoğlu’nu tanıyordum, burada oynamış oyuncuları tanıyordum. Eddie Newton’ı çok küçük yaştan beri tanıyorum. Onunla konuştuk ve kulüple ilgili güzel şeyler söyledi. Emmanuel Adebayor ile de konuştum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı