Beşiktaş 90'da yıkıldı! Önder Karaveli'den mağlubiyet yorumu...

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Önder Karaveli açıklamalarda bulundu.

SPOR 27.12.2021, 23:45
12
Beşiktaş 90'da yıkıldı! Önder Karaveli'den mağlubiyet yorumu...
Süper Lig'in 19. haftasının son karşılaşmaları da oynandı.
Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu.
Karşılaşma sonrası siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Önder Karaveli açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'u kutlayarak sözlerine başlayan Önder Karaveli "Bugün genele baktığımda takımımızın, kazanmayı çok fazla hak etmese de kaybettiğini hak ettiğini de düşünmüyorum. Öyle bir oyun olmadı. Maç boyunca dengeli bir oyun vardı." dedi
Karaveli mağlubiyeti yorumlarken "Rakibin bulduğu kadar pozisyon biz de bulduk ama Beşiktaş'ın oyunu bundan daha güçlü olmalı. Bundan daha fazla pozisyon bulmalıyız. Bunu da kabul ediyorum ama yoğun maç trafiği, oyuncuların üzerinde yorgunluk yaratıyor. Bu, net belli oluyor." ifadelerini kullandı.
"Ben oyunda bir stoper değişikliğine gerek görmedim, buna ihtiyaç yoktu. Rakip, bizi böyle çok bunaltan bir oyun oynamadı. Birkaç tane cılız pozisyon vardı." diyen Karaveli sözlerini "Serdar da sahada olacaktır. O da bu takımın kıymetli oyuncularından birisi. Doğru zamanda mutlaka Serdar da sahada olacaktır." diyerek bitirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı