Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Beşiktaş - Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler...

SPOR 15.09.2021, 15:10
10
Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler
Şampiyonlar Ligi maçları başladı. Şampiyonlar Ligi'dneki tek temsilcimiz olan Beşiktaş, evinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek.
Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Beşiktaş - Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı saat 19.45'te başlayacak. Maç Acun Ilıcalı'nın ynei kurduğu dijital platform olan EXXEN'den naklen yayınlanacak.
Muhtemel 11'ler
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Welinton, Rıdvan, Pjanic, Josef, Ghezzal, Atiba, Gökhan Töre, Batshuayi
Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Pongracic, Akanji, Guerreiro, Bellingham, Witsel, Dahoud, Reus, Malen, Haaland

Süper Lig'i geçen sene şampiyon tamamlayan Beşiktaş, bu sezona da hızlı başladı. İlk 4 haftada 10 puan toplayan siyah-beyazlılar, ligin zirvesinde yer alıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde güç katması için transfer edilen Batshuayi ve Pjanic gibi oyuncular da fazlasıyla formda gözüküyor.

Bundesliga'da ilk haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 9 puanı olan Dortmund, lider Wolfsburg'un 3 puan gerisinde yer alıyor. Alman ekibin süper golcüsü Haaland, bu sezona da çok formda başladı. Norveçli santrfor, 6 maçta rakip fileleri 8 kez havalandırdı ve 4 de asist yapmayı başardı.
Dortmund 2 maçı da kazandı
Beşiktaş ile Dortmund, Avrupa kupaları tarihinde üçüncü kez karşılaşacak. Alman ekibi, daha önce oynanan maçları 1-0 ve 2-1 kazanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı