Beşiktaş dünyaca ünlü İspanyol forvet için beklemede

Forvet açığını kapatmak isteyen Beşiktaş, İspanyol Diego Costa için beklemeye başladı.

SPOR 21.06.2021, 11:15
18
Beşiktaş dünyaca ünlü İspanyol forvet için beklemede
Siyah-Beyazlılar, İspanya La Liga devi Atletico Madrid’le yollarını ayıran ve ardından boşa çıkan Diego Costa için çalışma başlattı.
Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre dünyaca ünlü forveti almak isteyen Beşiktaş'a dün önemli bir haber iletildi.
Çok sayıda ülkeden gelen teklifi reddeden Costa’nın, son olarak Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar’ın takımı Al Nassr’ın önerisini de kabul etmediği öğrenildi
Yıllık 5 milyon Euro’luk teklife rağmen Arabistan ekibininde de teklifini kabul etmeyen İspanyol golcünün Beşiktaş'a gelme yönündeki engellerinden birisini daha elemiş oldu.
İspanyol basınında yıldız golcu için geçtiğimiz gün önemli bir iddia ortaya atılmıştı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Diego Costa transferindeki favorilerin başında Beşiktaş ve Portekizli Benfica’nın olduğunu belirtmişti.
Haberde ayrıca  gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak olması sebebiyle Beşiktaş'ın ünlü oyuncu Costa'nın dikkatini çektiği ifade edilmişti. Beşiktaş, yıldız oyuncuya son olarak 2 milyon eurosu garanti 500 bin eurosu ise bonus olmak üzere 2.5 milyon euroluk maaş önerisinden sonra beklemeye başlamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı