Son Dakika

Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçında Necip Uysal çılgına döndü!

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'le oynadığı maçta kaptan Necip Uysal adeta çılgına döndü. Devre arasında soyunma odasına girmeden önce formasını yırtan Necip, sonrasında takımı bir araya topladı.

SPOR 12.05.2021, 04:10
25
Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçında Necip Uysal çılgına döndü!
Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli favorilerinden olan Beşiktaş 41. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük'ü ağırlarken, mücadelenin ilk yarısının sonunda dikkat çeken bir olay yaşandı.
İlk yarıyı 1-0 yenik tamamlayan siyah-beyazlılarda takım kaptanı Necip Uysal, alınan skora sinirlenerek soyunma odasına giderken formasını yırttı.
Soyunma odasına gitmeden takımı bir araya getiren tecrübeli oyuncu, tribünlerde yer alan taraftarlara doğru yöneldi ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Beşiktaş'ta Necip Uysal, 3 hafta sonra ilk 11'de görev yaptı.
Ligin 37. haftasında oynanan Hes Kablo Kayserispor maçına 11'de başlayan Necip Uysal, sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor deplasmanında takımını yalnız bırakırken, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray karşılaşmalarında oyuna sonradan girdi.

Beşiktaş'ta son haftalardaki performansıyla dikkati çeken N'Koudou, bir haftalık aranın ardından kadroya döndü.
Atakaş Hatayspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından ilk yarıyı tamamlayamayan ve Galatasaray karşısında da forma giyemeyen N'Koudou, bir haftalık ara sonrasında formasına kavuştu.

Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmayı localardan izledi.
Karşılaşma öncesi boş olan localar, takımlar sahaya çıktıktan kısa süre sonra doldu. Siyah-beyazlı futbolseverler, tezahüratlarla takımlarını destekledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı