Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Diego Costa açıklaması!

Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Diego Costa açıklması geldi. Costa'nın menajeri Santos, "Beşiktaş benimle bir süredir görüşüyor. Resmi teklifi sunacaklarını söylediler" dedi.

SPOR 03.06.2021, 09:35
16
Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Diego Costa açıklaması!
Devre arası transfer döneminde İspanyol ekibi Atletico Madrid ile yollarını ayıran Diego Costa, Madrid ekibinin "Şampiyonlar Ligi'ndeki olası rakiplerimize gidemez" şartı ile sözleşmesini feshettiği için transfer alanı daralmış ve boşta kalmıştı. İspanyol golcü Diego Costa, sezon sonu itibari ile serbest statüde bulunurken menajer Pedro Santos, oyuncunun Beşiktaş'a transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Diego Costa'nın menajeri Santos, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı. "Beşiktaş benimle bir süredir görüşüyor" açıklamasında bulunan Santos, "Birkaç saat önce bana önümüzdeki günlerde resmi teklifi sunacaklarını söylediler. Diego, Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak bakıyor. Çünkü iyi bir projeyle geldiler ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacaklar. Bunlar önemli faktörler" dedi.

İspanyol golcünün paraya öncelik vermediğini ve Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımda oynamak istediğini söyleyen Santos, "Bugün Suudi Arabistan'da bir kulüp büyük bir para teklif etti ama Diego bu teklifi kabul etmedi. Amacı Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek. Beşiktaş'ta oynamayı istiyor. Ama önce birkaç gün içinde yapacakları resmi teklifi görmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı