Son Dakika

Beşiktas'a Premier Lig'den bir Dünya yıldızı daha geliyor

Beşiktaş, transferde dünyaca ünlü bir ismi daha hedefleri arasına aldı. Siyah-beyazlılar, hücum hattını güçlendirmek için elini çabuk tutacak.

SPOR 17.11.2022, 00:15
2
Beşiktas'a Premier Lig'den bir Dünya yıldızı daha geliyor
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara erkenden başlayan  Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, devre arasında takımın güçlendirilmesini istemişti. Araştırmalarını sürdüren Kara Kartal'a flaş bir ismin önerildiği ortaya çıktı.
Kara Kartal'da hedef Hakim Ziyech!
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla Chelsea’nin yıldızı Hakim Ziyech’in önerildiği bildirildi. Chelsea ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Faslı futbolcunun, kiralık formülüyle takıma kazandırılma ihtimali bulunuyor.
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara erkenden başlayan Siyah-beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş, devre arasında takımın güçlendirilmesini istemişti. Stoper hattına ek olarak sakatlığı sebebiyle şubat ayına kadar takımdan uzak kalacak Rachid Ghezzal'ın yerine de bir takviye talep eden Güneş'in ardından çalışmalar başlamıştı. Tecrübeli hocanın, sağ kanata ek olarak orta sahanın birçok bölgesinde forma giyme özelliği olan bir futbolcu alınmasını istemesi sonrasında bu doğrultuda araştırmalarını sürdüren Kara Kartal'a flaş bir ismin önerildiği ortaya çıktı. Beşiktaş'a,  İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in teklif edildiği kaydedildi.
Premier Lig'den de talipleri var
Yönetimin, menajerlerden gelen bu öneri sonrasında yıldız ismin maliyet planlaması konusunda araştırmalarda bulunduğu belirtildi. Kulübü Chelsea'yle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Faslı futbolcunun, kiralık formülüyle takıma kazandırılma ihtimalinin bulunduğu kaydedildi. Chelsea formasıyla bu sezon 9 karşılaşmada forma giyen tecrübeli oyuncu, kulübünde alternatif futbolcu olarak görev yapıyor.
Kariyerinde yeni bir maceraya adım atmaya hevesli olan yıldız isimle, İngiltere Premier Lig'den de ilgilenen kulüplerin bulunduğu ifade edildi. Ziyech, kariyerinde daha önce Ajax ve Twente formaları da giymişti. Başarılı oyuncu, Hollanda doğumlu olmasına rağmen milli takım tercihini Fas'tan yana kullanmıştı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı