Beşiktaş'ta 3 puan rahatsızlığı! Fırsata çeviril

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olan lider Beşiktaş, Galatasaray'ın yenildiği haftada fırsatı kaçırması siyah beyaz takımda eleştiri konusu oldu.

SPOR 06.04.2021, 10:45
54
Beşiktaş'ta 3 puan rahatsızlığı! Fırsata çeviril
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider  Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş, Kasımpaşa maçını kaybederek Galatasaray'la arasındaki puan farkını açma fırsatını teperken, ilk yarıdaki futbol ve bazı oyuncuların performansları tepki aldı. Kartal'da özellikle N'Koudou, N'Sakala ve Ljajic eleştirilerin odağına oturdu.
Son 8 karşılaşmanın 7'sinde ilk 11'de sahaya çıkan Ljajic, bu süreçte sadece 1 golle yetindi. Bu sezon Süper Lig'de 16 maçta forma giyen tecrübeli 10 numara arkadaşlarına hiç asist yapamadı.
ATAKLAR BAŞLAMADAN BİTTİ
Önceki akşam, sol koridorda N'Sakala ve N'Koudou, kaptırdıkları toplar ve başarısız dokunuşlarıyla takımın ataklarının başlamadan bitmesine neden oldu.
İki yıldızın kayıpları oynaması protokol tribününde yer alan Beşiktaşlı yöneticileri kızdırdı.
Yöneticiler, N'Sakala'nın yaptığı hatalar sonrası maçın gerilimiyle birlikte, "N'Sakala'yı çıkar, Rıdvan'ı al hocam" diye bağırarak hoşnutsuzluklarını dile getirdi.
RACHID GHEZZAL FORVET ARKASINA
Milli Takım'da yaşadığı sakatlığı atlatan ve cezası dolan Rachid Ghezzal'ın sahaya çıkabilecek seviyeye geldiği belirtildi. Cezayirli futbolcunun dönüşünün hem Larin'e hem de Rosier'e olumlu etkide bulunacağı düşünülüyor.
Sergen Yalçın'ın Alanyaspor maçı planlarında Gökhan Töre'nin de olduğu, sağ kanatta oynayan Ghezzal'ı ise forvet arkasına kaydırabileceği belirtildi. Deneyimli hoca, kararını son taktik antrenmanında verecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı