Beşiktaş'ta büyük operasyon: 6 önemli isimle yollar ayrılıyor

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde 6 yabancı futbolcusu ile yollarını ayırabilir. Yıldız golcü Wout Weghorst'un yanı sıra 5 isim daha siyah beyazlı takıma veda etmeya hazırlanıyor.

SPOR 10.01.2023, 17:40
1
Beşiktaş'ta büyük operasyon: 6 önemli isimle yollar ayrılıyor
Beşiktaş'ta 6 yabancı futbolcu yol ayrımında. Hollandalı santrafor Wout Weghorst, Beşiktaş'ın Burnley ile anlaşmasını bekliyor. Kiralık sözleşmesi feshedilecek Hollandalı golcü, Manchester United'a transfer olacak. 
Faslı yıldız Romain Saiss, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından Avrupa'da farklı kulüplerin transfer listesine girdi. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Faslı stoper, devre arası gelecek iyi bir teklif sonrası takımdan ayrılabilir.
Sezon sonunda serbest kalacak Kamerunlu sol kanat Kevin N'Koudou, Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamadı. Kamerunlu oyuncu kariyerine Suudi Arabistan Ligi'nde devam etmeyi planlıyor.
İngiliz orta saha Dele Alli ve Kongolu sol bek Arthur Masuaku'nun kiralık sözleşmeleri devre arasında sonlandırılabilir. Everton ve West Ham United ile anlaşma sağlanması halinde 2 oyuncu da siyah beyazlılara veda edecek.
İspanyol stoper Francisco Montero'nun ise kiralanması planlıyor. Süper Lig'den 3 kulüp İspanyol oyuncuyu istiyor. 24 yaşındaki stoper teklifleri değerlendirme kararı verirse takımdan ayrılacak diğer isim olacak. 14 yabancı futbolcusu bulunan Beşiktaş'ta olası ayrılıkların gerçekleşmesi halinde transfer çalışmaları hız kazanacak. Forvet, stoper ve orta saha pozisyonları için görüşülen oyuncularla sözleşmeler imzalanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı