Beşiktaş'ta Serdar Saatçı kararı! Özür kurtaramadı...

Beşiktaş’ın genç oyuncu Serdar Saatçı, Avusturya kampında Viktoria Plzen maçında gösterdiği tepki sonrası kadro dışı kalmıştı. Özür dileyen Serdar Saatçı için Beşiktaş'ta karar verildi.

SPOR 21.07.2022, 13:25
4
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı kararı! Özür kurtaramadı...
Beşiktaş’ın 19 yaşındaki oyuncusu Serdar Saatçı, Viktoria Plzen maçındaki tepkisi sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı. Genç oyuncu Serdar Saatçı için siyah beyazlı ekipte karar verildi.
Kadro dışında kalan Serdar Saatçı gösterdiği tepki için özür diledi ama yine de Beşiktaş genç oyuncuyu kadroda düşünmüyor.
Serdar Saatçı’yla ilgili Fanatik gazetesinde yer alan göre; Valerien Ismael, BJK yönetimine Serdar ile ilgili sert bir rapor sundu. Raporda tecrübeli çalıştırıcının, “Serdar genç ve gelişime açık bir oyuncu. Ancak profesyonellik konusundaki tutumu tam tersi. Yaptığı ekibe karşı saygısızlık. Bu aşamada en iyisi takımdan ayrılmasıydı. Kendisi ile çalışmama kararını devam ettireceğiz. Gerisi sizle oyuncu arasında” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Yönetimin arkasında durduğu Ismael’in, İspanya kampına da götürmediği genç futbolcudan kendisine kulüp bulması istendiği bilgisine ulaşıldı.

19 yaşındaki Serdar Saatçı, 2 sezondur formasını giydiği A takım ile 15 maçta görev yaptı. 10 karşılaşmaya ilk 11’de başlayan 19 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda savunmadaki katkısının yanı sıra 1 tane de gol atmayı başardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı