Beşiktaş'ta Sörloth sürprizi...

Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta rota bir kez daha pozisyonuna çevrildi.

SPOR 13.05.2022, 11:40
6
Beşiktaş'ta Sörloth sürprizi...
Bu sezon gol yollarında sorun yaşayan siyah beyazlılar bir daha aynı sorunu yaşamamak için düğmeye bastı. Batshuayi'nin dalgalı performansından memnun olmayan Kartal'da girişimler de başladı.
Siyah-beyazlılar, golcü arayışlarını sürdürürken, yıldız golcü Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak için harekete geçmişti. Fenerbahçe'nin de gündeminde bulunan golcü oyuncu ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, İstanbul'a davet ettikleri Alexander Sörloth'un menajeri Morten Wivestad ile pazarlıklara başladı. Wivestad'ın, yıllık ücret olarak Norveçli golcünün Leipzig'de kazandığı 3.5 milyon Euro'yu talep ettiği ifade edildi.
Siyah-beyazlılar ise 3 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 2.5 milyon Euro önerdi. Görüşmelerin devam edeceği belirtildi.
Bu arada Sörloth'un kulübü Leipzig'in, Beşiktaş'ın 6 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay içeren teklifine olumlu yaklaştığı ancak bonservis bedelinin 8 milyon Euro'ya çıkarılmasını istediği kaydedildi. (Sabah-Ogün Şahinoğlu)

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı