Son Dakika

Beşiktaş'ta transfer hız kazandı! İşte gündemdeki isimler!

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar 3 kulvarda mücadele edecek güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta Godin, Nainggolan, Rugani gündemde

SPOR 26.07.2021, 15:30
12
Beşiktaş'ta transfer hız kazandı! İşte gündemdeki isimler!
Gelecek sezon tranfer çalışmalarını sürdüren  Beşiktaş, Diego Godin,  Radja Nainggolan, Daniele Rugani için kolları sıvadı. 
Kartal, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadroya katılan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Valentine Rosier'de büyük aşama kaydetti. Transferin kısa süre içerisinde bitirilmesi bekleniyor.
Siyah- beyazlı kulübün 25 yaşındaki oyuncu için  İngiltere Championship kulübü Huddersfield'a 3.5 milyon Euro teklif ettiği, İngiliz kulübünün ise fiyatı 4.5 milyon Euro'ya çektiği öğrenildi.
Beşiktaş'ın forvet listesinde yer alan Salomon Rondon, kulübü Dalian PRO ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Çin'den ayrılmak istiyor. Beşiktaş, oyuncunun bonservis problemini çözmesini bekliyor.
Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde yer alan Alex Teixeira'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nden iki kulüpten de teklif alması transferi zora soktu. Sambacı'nın Dubai'de görüştüğü Al Nasr veya Al Duhail'den birisini seçmesi daha yüksek bir ihtimal.
Siyah beyazlılar, Diego Godin'le pazarlıklara da devam ediyor. Uruguaylı stoper 2.5 milyon Euro talep ediyor. Yönetim 35 yaşındaki stoperin maaşını 2 milyon Euro'ya indirebilirse Cagliari ile bonservis pazarlığı yapacak.
Siyah beyazlılar, Juventus'un yıldız stoperi Rugani'yi kadrosuna katmak istiyor. Vida ve Welinton'u rahatlatacak bir savunmacı alacak olan Kartal, Rugani'yi gözüne kestirdi.
Inter forması giyen Belçikalı Nainggolan için devreye giren Beşiktaş, yıllık 1.5 milyon euro teklifte bulunmuştu. Kartal, teklifini yükseltti ve senelik 1.7 milyon euro önerdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı