Beşiktaş'tan Abdülkerim Bardakçı kararı: Çebi geri adım attı

Beşiktaş Abdülkerim Bardakçı ile ilgili kararını verdi. Transferdeki rekabet Ahmet Nur Çebi yönetimini geri adım attırdı.

SPOR 21.06.2022, 14:50
3
Beşiktaş'tan Abdülkerim Bardakçı kararı: Çebi geri adım attı
Beşiktaş'ın transferdeki ilk hedeflerinden biri Abdülkerim Bardakçı olmuştu. Beşiktaş, Konyaspor forması altına sergilediği performansla milli takıma kadar yükselen yıldız stoperi gündemine almıştı.
İlk olarak Beşiktaş'ın 30 milyon TL'lik teklif yaptığı Abdülkerim için Fenerbahçe'nin devreye girmesi pazarlıkları kızıştırdı. Fenerbahçe, son olarak 2.2 milyon Euro artı Samatta teklifi yaptı. Oyuncu bu teklife rağmen "Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" derken, son olarak Galatasaray devreye girdi.
Galatasaray 'ın en yüksek teklifi yapması Konyaspor cephesinde de görüşmeleri değiştirdi. Galatasaray'da masaya oturan Yeşil-Beyazlı ekip en yüksek bonservis bedelini ödeyen takıma Abdülkerim'i gönderecek.
Oyuncunun kararı Beşiktaş'tan yana olsa da transferin bir rekabete dönüşmesi, Ahmet Nur Çebi yönetimini geri adım attırdı. Transferde harcama limitlerine dikkat eden Beşiktaş, yaptığı teklifi kesinlikle yükseltmeyi düşünmüyor. Şimdilik bu transferi beklemeye alan Beşiktaş yönetimi, süreci takip ederek kararını verecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı