Son Dakika

Beşiktaş'tan Diego Costa bombası!

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'deki sözleşmesini fesheden ve altı aydır boşta olan Diego Costa ile görüştüğü öne sürüldü.

SPOR 17.06.2021, 22:20
7
Beşiktaş'tan Diego Costa bombası!
Cenk Tosun'un Everton'a geri dönmesi, Vincent Aboubakar'ın da Al Hilal'e gitmesinin ardından bu yaz kadrosuna en az bir forvet takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Siyah Beyazlılar'ın şimdi de dünyaca ünlü bir isme yöneldiği öne sürüldü.
La Gazzetta dello Sport'tan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı özel haberinde Kara Kartal'ın Atletico Madrid'deki sözleşmesini fesheden ve altı aydır boşta olan Diego Costa ile yürüttüğü görüşmelerde büyük mesafe katettiğini ve oyuncuyla yıllığı 3 milyon euro'dan iki senelik kontrat imzalamaya çalıştığını duyurdu. İtalyan muhabir, yıldız ismin geçtiğimiz ay Suudi Arabistan'dan gelen iki teklifi reddettiğini de yazdı.
Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki santrfor, kariyerinde bugüne dek Barcelona Esporte Clube, Braga, Penafiel, Celta Vigo, Albacete, Real Valladolid, Rayo Vallecano ve Chelsea formaları da giymişti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı