Beşiktaş'tan ''Galatasaray ve Fenerbahçe kollanıyor'' çıkışı

Beşiktaşlı yönetici Bilgehan Cenk Sürmen, Valentin Rosier'in müstehcen hareketinin ardından Fatih Terim'i hatırlattı. Sürmen, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kollandığını savundu.

SPOR 24.01.2023, 21:05
4
Beşiktaş'tan ''Galatasaray ve Fenerbahçe kollanıyor'' çıkışı
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Cenk Sürmen, sosyal medya hesabından Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kollandığını savunarak "Artık yeter" ifadelerini kullandı.
Sürmen, Valentin Rosier'in müstehcen hareketinden ötürü ağır ceza alması gerektiğini savunanlara da Fatih Terim'in gazetecilere yönelik sözünü hatırlatıp "Susun" dedi. "Hakemlerin ön yargılı yaklaşımları kabul edilemez"
Bilgehan Cenk Sürmen, "Hakemlerin Beşiktaşımız'a karşı ön yargılı yaklaşımları artık kabul edilemez bir hal almıştır. Bunu çok iyi bilen rakip takım futbolcu, taraftar ve hocaları futbolcularımızı tahrik edip ceza almalarını, haram yemeye alışmış kursaklarını doyurmaya çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.
"Şaibelerle dolu geçmişi olanlar ligi bitirtmeyiz diyor, kollanmaya başlıyor"
Sürmen, "Sahadaki hakemin görmediğini varsayarsak (yersen) VAR da bulunan hakem bu ağır tahriki nasıl görmüyor? Bizler bunu merak ediyor ve artık yemiyoruz. Şaibeler ile dolu geçmişi olanlar ligi bitirmeyiz deyip imtiyaz peşine düşerken bir bakıyorsun kollanmaya başlıyor" dedi."Sebebi bile açıklanamayan goller iptal oluyor!"
Sözlerine devam eden Sürmen, "Hala sebebi bile açıklanamayan goller iptal oluyor! Dün gece bir başkası, bariz gölü iptal ediyor. Utanmıyorlar! Türk futbolunun her unsuru göz göre göre yapılan bu kayırmayı görüyor, TFF ve MHK bu konuda ne bir sesi çıkıyor, ne de bir yaptırımı oluyor…" açıklamasını yaptı.
Bilgehan Cenk Sürmen, "Tahammül edilemez, bize şaibeli geçmişi hatırlatan bu duruma tüm futbol kamuoyu destek vermeli. Bu kaos ve adaletsizlikten Türk futbolunu kurtarmak için herkesi göreve davet ediyorum" dedi. Fatih Terim'in 2012'deki hareketini hatırlattı
Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynadığı Kayserispor maçında Valentin Rosier'in müstehcen hareketinden dolayı direkt kırmızı kart görmesi hakkında konuşan Sürmen, Fatih Terim'in 2012/13 sezonunda Mersin İdman Yurdu maçının ardından çıktığı basın toplantısında gazetecilere "Onu çekmeyin, bunu çekin" sözünü hatırlattı."Oramı çekme, buramı çek diyenlere sessiz kaldığınız gibi susun"
Sürmen, "Bir sözüm de spor yazarları ve yorumcularına. Rosier'in pozisyonu için atılan dirseği görmeyen hakem ve onu çağırmayan VAR'a da bir iki çift laf edin ya da 'Oramı çekme buramı çek' diyenlere sessiz kaldığınız gibi şimdi de susun" ifadelerini kullandı.
"Artık yeter!"
Sürmen son olarak şunları kaydetti: "Her deplasmanda organize şekilde eziyet gören, kapılarda kalıp yıldırılmaya çalışılan, asla sevdasından ve arma peşinden ölse dönmeyecek büyük Beşiktaş taraftarı, bu duruma artık sessiz kalmayacak, gerektiği yerde gereken tepkiyi verecek ve adını dağlara yazacaktır. Artık yeter!"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı