Beşiktaş'tan iç transfer atağı: 3 futbolcu için yeni imza

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, iç transferde Vida, Larin ve Güven Yalçın ile yeni sözleşme imzalamak istediklerini açıkladı.

SPOR 14.10.2021, 12:50
6
Beşiktaş'tan iç transfer atağı: 3 futbolcu için yeni imza
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Vida, Larin ve Güven Yalçın ile yeni sözleşme imzalayacak.
Kocadağ, ''Eksiklerimizin çok olduğu süreçte bazen istediklerimizi yapamamış, beklenmedik sonuçlar almış olabiliriz ama takımımız her zaman mücadelesini ortaya koydu. Şimdi sakatlığı bulunan oyuncularımız döndü. Onların da katkısıyla hem istediğimiz sonuçları almaya devam edeceğiz hem de ortaya çok daha iyi bir oyun çıkacak. Son sezonun şampiyonu olarak bu sezonun da şampiyonluk için en güçlü aday biziz. Kadro ve oyun kalitemiz bunu fazlasıyla gösteriyor" şeklinde konuştu.
Vida, Larin ve Güven Yalçın ile ocak ayına kadar sözleşme yenilemek istediklerini belirten Kocadağ, "Ocak ayı gelmeden Vida, Larin ve Güven ile sözleşme imzalama isteğimiz var. Karşılıklı talepler-istekler oluyor. Beşiktaş hepsine değer kattı, onlar da bu forma altında en iyi şekilde mücadele ettiler. Memnun kaldık ki birlikte devam etmek istiyoruz. Ancak süreci yönetirken dikkat ettiğimiz husus, oyuncularımızın odağının saha içinde kalması. Onlar da zaten tüm konsantrasyonu sahaya vermiş durumdalar" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı