Biden, Putin diyeceğine Başkan Trump dedi!

ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklaması sırasında dili sürçtü. Başkan Putin demek isterken ağzından Trump ismi çıkan Biden, hemen düzeltme yaparak konuşmasına devam etti.

DÜNYA 17.06.2021, 02:25
9
Biden, Putin diyeceğine Başkan Trump dedi!
ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleştirdi. Heyet toplantıları ile 4 saati bulan görüşme dünya genelinde ilgiyle takip edildi.
İkili görüşme hakkında açıklama yapan Biden konuşması sırasında bir anlığına Persident Trump (Başkan Trump) ifadesini kullandı. Dili sürçen Biden düzeltme yaparak sözlerini sürdürdü.

ABD Başkanı Joe Biden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İsviçre'nin Cenevre kentindeki görüşmesi 93 dakika sürdü. İki lider, 45 dakikalık aranın ardından heyetler arasındaki geniş kapsamlı ikinci oturum için yeniden bir araya gelirken, ikinci oturum 65 dakika sürdü. İki liderin, toplam görüşmesi ise yaklaşık yaklaşık 4 saat boyunca devam etti. Putin'in görüşme sonrası yaptığı açıklamaya göre; her 2 ülkenin büyükelçilerinin ülkelerini temsilen Washington DC ve Moskova'ya dönmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı