BİM değil! Depremzede BİM müşterisi ‘helal olsun’ dedirtti

Zincir market BİM bozuk ürün ve SKT'si geçmiş ürünlerle gündeme gelmeye devam ederken BİM müşterisi depremzede yazdığıyla duygulandırdı ve helal olsun dedirtti. İşte BİM müşterisinin yazdığı...

GÜNDEM 23.04.2023, 15:45
3
BİM değil! Depremzede BİM müşterisi ‘helal olsun’ dedirtti
Zincir market BİM şikayetleri ile dikkat çekerken bu kez depremzede BİM müşterisinin bu zor günlerde gösterdiği hassasiyet büyük alkış toplayacak cinsten… Depremlerde 57 bini aşkın vatandaş hayatını kaybederken BİM şubeleri de zarar görenler arasında yer aldı. Derya isimli BİM müşterisi, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlere büyük yıkımların yaşandığı Hatay Antakya’da eşi ve bebeğiyle birlikte yakalandı.
Antakya’da mahallesindeki BİM şubesinden deprem gecesi bebek bezi ve bir paket Halley aldığını söyleyen Derya isimli depremzede BİM müşterisi, zincir market BİM’e borçlu kalmak istemediğini yazdı.
BİM müşterisi Derya, “Merhaba, ben Hatay Antakya'da yaşıyordum. Deprem olana kadar normal bir hayatımız vardı. Deprem gecesi deprem olduğunu hissedince hemen dışarı çıktık. Eşim ve bebeğim pijamalarıyla yanımızda hiçbir şey almadan evden çıktık. Çünkü evimiz sürekli sallanıyordu ve korkudan eve giremedik. Mahallemizdeki BİM’den bebeğime bez ve bir paket Halley aldık. Eşimle hala deprem bölgesindeyiz. Buradaki BİM’lerin hepsi yıkılmış durumda. Ben aldıklarımın parasını ödemek istiyorum. Lütfen bana ulaşın.” ifadelerini yazdı.
Derya isimli BİM müşterisine şirketin ne yönde cevap vereceği ise merak konusu oldu.
Zincir market BİM’de midenizi bulandıran iğrençlik! Yerken dikkat edin

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı