BİM en güncel ayçiçek yağı fiyatları! Ayçiçek yağına para dayanmıyor

Ayçiçek yağı fiyatlarına para dayanmıyor. Tüketici her şeye gelen zamlar karşısında ne yapacağını şaşırdı. 5 litrelik ayçiçek yağı merak ediliyor. En güncel BİM ayçiçek yağı fiyatları içeriğimizde...

EKONOMİ 23.11.2021, 14:35
32
BİM en güncel ayçiçek yağı fiyatları! Ayçiçek yağına para dayanmıyor
Türkiye’de ekonomik kriz ve hayat pahalılığı her geçen gün derinleşiyor. Zamlardan en çok nasibini ise gıda sektörü alıyor. Ayçiçek yağının toptancı fiyatıyla perakende satışı arasındaki fiyat artışı yüzde 41 oldu. İçeriğimizde, alışveriş öncesi 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı ne kadar diye merak edenler için en güncel BİM ayçiçek yağı fiyatları bulunuyor. En güncel BİM Sole ayçiçek yağı fiyatı şuan 84,90 TL’den raflarda satılıyor. Sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları gün aşırı zamlanıyor. Fiyatı ile tüketiciyi şaşırtan ayçiçek yağı fiyatları ilerleyen günlerde yeniden zamlanacak. Sektör yetkilileri ise zamları, artan dolar kuru, girdi maliyeti ve Türkiye’nin ayçiçek yağı ithalatına bağlıyor. Böylece gıda ürünlerinde yaşanan zam üstüne zamlar mutfaktaki yangını her geçen gün büyütüyor. Tüketiciler ayçiçek yağı ihtiyacını karşılamadan önce market market sıvı yağ fiyatlarını karşılaştırıp hareket ediyor. Bizde 5 litre ayçiçek yağı fiyatı ne kadar diye merak edenler için litre litre en güncel BİM Sole ayçiçek yağı fiyatları listesi ile size yardımcı olmaya çalıştık.
En güncel BİM Sole ayçiçek yağı fiyatları
Sole 5 litre ayçiçek yağı 84,90
Sole 2 litre ayçiçek yağı 38,90
Sole 1 litre ayçiçek yağı 19,90
İşletme sahipleri ve vatandaşlar fiyatlara yetişmekte zorlanıyor. Fahiş fiyat cezasında en çok cezayı yiyen BİM’de hemen hemen her ürünün fiyatı sık sık değişiyor. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı